Новини

Івано-Франківський медичний фаховий коледж приєднується до челенджу #ФПОмайбутнє!

      Студенти Івано-Франківського базового медичного коледжу (Івано-Франківського медичного фахового коледжу) долучаються до челенджу «Фаховій передвищій освіті – майбутнє!».
     Як тільки завершиться перебування Івано-Франківська в червоній зоні і суворий карантин, студенти нашого коледжу, як і їхні ровесники з інших закладів освіти, запишуть відеозвернення проти непродуманих законодавчих ініціатив, які можуть призвести до ліквідації фахової передвищої освіти.
     Наразі на розгляді у Верховній Раді України знаходяться законопроєкти № 4207 і № 4207-1, якими пропонується скасування законопроєкту «Про фахову передвищу освіту». Це позбавить значну частину молоді можливості здобувати відповідного рівня освіту. Вони змушені будуть навчатися за кордоном або ж взагалі поповнять ряди безробітних.
     Запитання до законодавців: чому такі важливі рішення приймаються без попереднього обговорення з представниками закладів фахової передвищої освіти, тобто у професійному середовищі?
     Вимоги до законодавців: не допустити розгляду і схвалення законопроєктів № 4207 та № 4207-1, які знищать фахові коледжі.
     Свої запитання і вимоги висловлюємо, долучившись до челенджу #ФПОмайбутнє!
– Зміни в освіті потрібні, але вони повинні бути конструктивні і виважені!
– Ми хочемо здобувати освіту в Україні, ми хочемо, щоб була вона якісною і доступною!
– Нам не байдужа доля наших закладів освіти, нам не байдуже наше майбутнє!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165