Новини

Вітаємо з Днем студента!

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ!
 Вітаємо вас з Днем студента!
     З 1941 року 17 листопада відзначається Міжнародний день студентів як свято студентської активності. З 1999 року в Україні встановлений День студентів, який позиціонується як свято молодості і жаги до великих звершень. Вітаємо з цим календарним днем усіх студентів Івано-Франківського базового медичного коледжу (Івано-Франківського медичного фахового коледжу).
     Це свято тих, хто тільки недавно влився у дружну студентську родину коледжу, і тих, хто вже рік-два сумлінно «гризе граніт науки», опановуючи фах медичної сестри, фельдшера чи акушерки, і тих, хто незабаром завершить навчання, отримає диплом і приступить до самостійної роботи. Для усіх вас, сподіваємось, студентські роки будуть найкращими, найяскравішими, найромантичнішими і найпродуктивнішими.
     Ви маєте можливість поєднувати освоєння теоретичних предметів з практикою в лікувальних закладах – скористайтеся цим! Бо знання не бувають зайвими, і ще не відомо, в якій галузі медицини вам доведеться працювати. Ви маєте можливість проявити свою громадянську активність, долучаючись до волонтерства, роботи різноманітних гуртків, вивчення історії України і Прикарпаття – будьте у цьому активними! Бо кожен з вас повинен стати особистістю, що підпорядковує особисті інтереси громадським, служить Батьківщині. Ви маєте можливість співати, писати вірші, ставити вистави, танцювати, здобувати спортивні перемоги – розвивайте свої таланти! Тоді студентські роки будуть наповнені добрими справами і позитивними емоціями.
     У Міжнародний день студента щиросердечно бажаємо Вам бути на рівні високих вимог сучасного життя. Нехай збудуться всі ваші мрії та назавжди збережеться у ваших серцях романтика студентських років.
     Майбутнє належить молодим, сповненим життєвої енергії людям. Країні потрібні ваші знання, ваш реальний внесок у справу державотворення, велику справу побудови демократичної процвітаючої України. Переконані, сплине незначний час і Ваш досвід та професіоналізм визначатимуть долю всієї держави.
     Бажаємо вам примножувати свою енергію, зичимо успіхів у навчанні, нових творчих досягнень, гармонійного духовного та фізичного розвитку. Віримо у ваше щасливе майбутнє, у щасливе майбутнє рідної України.
     Нехай вашим девізом будуть слова: через освіту і релігію – до досконалості!
     Зі святом, дорогі студенти Івано-Франківського медичного фахового коледжу!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165