Новини

Студенти молодших курсів навчаються за очною формою, а у четвертокурсників спеціалізації «Лікувальна справа» розпочалися екзамени

     Попри те, що були побоювання, як карантинні обмеження вплинуть на освітній процес в Івано-Франківському базовому медичному коледжі (Івано-Франківському медичному фаховому коледжі), наразі вдається дотримуватися запланованого графіка. Навчання проводиться за змішаною формою.
     14-18 грудня за очною формою навчаються студенти першого курсу спеціалізацій «Лікувальна справа» та «Сестринська справа», другого курсу спеціалізації «Лікувальна справа», третього курсу спеціалізацій «Лікувальна справа», «Акушерська справа». Всі інші будуть навчатися за дистанційною формою.
     Навчання, як правило, розпочинається з перевірки зошитів-конспектів, які студенти вели під час дистанційних занять.
     З 14 грудня розпочалася екзаменаційна сесія на четвертому курсі спеціалізації «Лікувальна справа». Студенти складають теоретичну частину екзамену на платформі Moodle, практичну частину – в тренажерному кабінеті. Практична частина включає відповідь на ситуаційні задачі, відпрацювання практичних навичок та теоретичне питання. Тестування знань студентів на освітній платформі Moodle забезпечує дотримання принципу академічної доброчесності.
     Заняття в коледжі проводяться з дотриманням санітарно-епідемічних вимог, діють маршрути руху студентів.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165