Новини

Початок весняного семестру і ліцензійний іспит Крок.М

     З 25 січня для студентів Івано-Франківського медичного фахового коледжу (Івано-Франківського базового медичного коледжу) розпочався весняний навчальний семестр. А студенти IV курсу спеціалізації «Акушерська справа» здавали ліцензійний іспит Крок.М.
     Колись батьки і бабусі-дідусі сьогоднішніх студентів 25 січня відзначали День студента. Позаяк це свято було започатковане на честь створення Московського університету, тому в Україні від цієї дати відмовилися. Зрештою, 17 листопада відзначаємо Міжнародний день студентів.
     Але для студентів Івано-Франківського медичного фахового коледжу день 25 січня став по-справжньому робочим. Адже після майже місячного канікулярного періоду розпочалося навчання на всіх курсах. Правда, цей тиждень – дистанційне навчання для всіх, за винятком студентів IV курсу 7 групи, які завершують своє навчання в коледжі в очному режимі.
     З наступного тижня, з 1 лютого, якщо не буде ніяких карантинних обмежень через COVID-19, коледж перейде до змішаного навчання.
     Сьогоднішній день для студентів ІV курсу спеціалізації «Акушерська справа» був особливо відповідальним: вони здавали ліцензійний іспит Крок.М. Всі 34 студенти вчасно прийшли у коледж. Були дотримані всі вимоги санітарно-епідемічної безпеки: це і вимірювання температури, і соціальна дистанція, і санітайзери та бактерицидні рециркулятори. До слова, вчора дня студентів була проведена кількагодинна очна консультація.
     За словами заступниці директора з навчально-методичної роботи Олександри Воєводи, іспит Крок.М є обов’язковою складовою атестації за програмою молодшого спеціаліста, він дає змогу оцінити вміння студентів використовувати знання та розуміння ними основних найважливіших професійно-орієнтованих дисциплін.
     За ходом ліцензійного іспиту, згідно з вимогами, спостерігали уповноважений представник Центру тестування при МОЗ України – проктор, представник від коледжу. Проводилося відеоспостереження з відеозаписом, який відправлений у Київ.
     Результати ліцензійного іспиту Крок.М будуть відомі орієнтовно через два тижні. Бажаємо усім студентам, щоб ці результати були високими.
     І уже сьогодні одна із підгруп після короткої перерви приступила до захисту переддипломної практики при комісії. Решта студентів цієї групи захищатимуть практику протягом завтрашнього дня. А 27-28 січня у них – державні екзамени. Таким чином, для студентів IV курсу спеціалізації «Акушерська справа» це останній тиждень навчання в коледжі.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165