Новини

На очне навчання прийшли першокурсники і третьокурсники

     Третій тиждень весняного семестру в Івано-Франківському медичному фаховому коледжі (Івано-Франківському базовому медичному коледжі) проходитиме за змішаною формою. За традицією у понеділок розпочався він з включення гімну перед початком першої пари.
      Трохи наполохали розмови про посилення карантинних заходів на Івано-Франківщині у зв’язку із зростанням хворих на COVID-19. Однак обмеження, встановлені комісією з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Івано-Франківської обласної держадміністрації, у коледжі і так діють. Приміром, обмежується проведення масових заходів, дотримується масковий режим і соціальна дистанція, встановлені бактерицидні рециркулятори, академічні групи та підгрупи адаптовані до величини лекційних залів і аудиторій.
     На цьому тижні до очного навчання переходять першокурсники і третьокурсники спеціалізацій «Сестринська справа» і «Лікувальна справа», а другокурсники обох спеціалізацій і четвертокурсники спеціалізації «Сестринська справа» вчитимуться дистанційно. Навчання, як і минулого тижня, двозмінне, у першу зміну вчитимуться першокурсники, а у другу – третьокурсники.
     За окремим розкладом очно навчаються також студенти 1 і 5 груп IV курсу спеціалізації «Лікувальна справа» – майбутні фельдшери. Так вирішила адміністрація коледжу, є можливості для занять цих груп. Для випускників, коли попереду практика, ліцензійний іспит Крок.М та державні екзамени, важливість кожного дня очного навчання зростає.
     Як і планувалося, тим, хто потребує та зголосився, всім без винятку, надано гуртожиток. Там теж дотримуються всі вимоги санітарно-епідемічної безпеки.
     З цікавинок, запланованих на цей тиждень. У середу, 10 лютого, о 17 годині відбудеться онлайн-зустріч з представником німецьких клінік, де студенти, які знають німецьку мову і добре вчаться, можуть проходити практику. Буде можливість дізнатися про це детальніше, поставити питання, які цікавлять.
Прес-центр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165