Новини

Участь в конференції студентських профкомів

     Знову представники студентського самоврядування Івано-Франківського базового медичного коледжу (Івано-Франківського медичного фахового коледжу) взяли участь у всеукраїнській конференції, на цей раз студентських профкомів. 
     На базі Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля (м.Сєвєродонецьк) відбулася всеукраїнська конференція студентських профкомів, ініціаторами якої виступили профспілкова організація цього навчального закладу разом з Національною молодіжною радою України. Через пандемію коронавірусу захід проходив дистанційно на платформі Zoom.
     Задля збільшення аудиторії конференція була поділена по областях. Тож 25 лютого в інформаційній онлайн-сесії «Молодь  і Європа» взяли участь представники Івано-Франківської, Львівської, Волинської, Рівненської і Закарпатської областей. ІФБМК представляли голова студентського самоврядування ІФБМК, студентка 5 групи ІІІ курсу спеціалізації «Лікувальна справа» Христина Яворська, заступниця голови, студентка 2 групи ІV курсу спеціалізації «Сестринська справа» Зоряна Походжай та заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук.
     Учасники конференції мали можливість дізнатися більше про особливості європейської інтеграції України, європейсько-українські відносини, про можливості та перспективи для студентської молоді завдяки програмам стажування в Німеччині та країнах ЄС у період зимових або літніх канікул, про шляхи подальшої двосторонньої співпраці. На запитання студентів відповідали експерти у цій галузі.
     Такі інформаційні онлайн-сесії відбулися в п’яти регіонах у рамках молодіжного проєкту «Зміцнення молодого громадянського суспільства та культури пам`яті» профспілкової організації студентів СНУ імені Володимира Даля спільно з Національною молодіжною радою України у співпраці з DBJR, BDKJ, ТУСК «Обнова» та за фінансової підтримки МЗС Німеччини.
     Досвід міжнародної співпраці має і ІФБМК. Наші студенти проходять практику і стажування у клініках Німеччини, проводилися ознайомчі поїздки до Німеччини.
     Під час конференції було повідомлено про майбутні сесії в рамках такого спільного молодіжного проєкту «Зміцнення молодого громадянського суспільства та культури пам’яті». Планується також проведення онлайн-тренінгів, а коли стабілізується ситуація з COVID-19, то будуть організовані студентські поїздки з метою обміну досвідом, екскурсії як в Україні, так і в Європі.
Прес-центр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo