Новини

Оголошується обласний конкурс есе «Мій рік боротьби з COVID-19» серед медсестер та медбратів

     Івано-Франківська обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я України спільно з департаментом охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації та комунальним закладом фахової передвищої освіти «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» Івано-Франківської обласної ради організовують обласний конкурс серед медичних сестер та медичних братів «Мій рік боротьби з COVID-19». Він присвячений жертовній праці середнього медичного персоналу в цей пандемічний рік та приурочений до Дня медичної сестри. Мета – показати важливість і складність їхньої роботи в умовах пандемії і підтримати та висловити подяку громадськості за цю працю, а також популяризувати медсестринство.
     Положення про конкурс вміщене на сайті Івано-Франківського медичного фахового коледжу Конкурс есе «Мій рік боротьби з COVID-19»
     Брати участь у Конкурсі можуть медичні сестри, медичні брати, фельдшери, акушерки з рівнем освіти молодший спеціаліст, бакалавр, магістр за спеціальністю «Медсестринство» галузі знань «Охорона здоров’я» та стажем роботи не менше одного року, є членом Профспілки працівників охорони здоров’я України та на момент подачі заявки на участь у конкурсі працюють у ковідних відділеннях закладів охорони здоров’я області. Вони коротко розповідають про свій рік роботи в ковідних відділеннях у вигляді есе (розповіді) довільної форми, які будуть опубліковані на сайті Івано-Франківського медичного фахового коледжу. Обсяг роботи – до 800 слів.
     Для участі в Конкурсі слід заповнити заявку у вигляді сканованої анкети за підписом головної медичної сестри закладу охорони здоров’я, голови первинної профспілкової організації та особистим підписом учасника та надіслати матеріали конкурсної роботи на електронну пошту обкому Профспілки opmed.if@gmail.com до 07 травня 2021 року. Анкета учасника подана в Положенні про конкурс.
     Журі обиратиме 10 переможців конкурсу з найкращими есе. Найкращі роботи будуть опубліковані в газеті «Пульс профспілки» та на сайті http://ivano-frankivsk.medprof.org.ua.
     Переможці конкурсу будуть нагороджені грошовими преміями: перше місце – 5 тисяч грн., друге місце – 4 тисячі грн., третє місце – 3 тисячі грн. Інші переможці конкурсу отримають по 2 тисячі грн. Учасники конкурсу, які не визнані переможцями, отримають грошову премію по 1 тисячі грн.
     Запрошуємо до участі в конкурсі «Мій рік боротьби з COVID-19» медичних сестер, медичних братів, фельдшерів, акушерок, які працюють в ковідних відділеннях.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165