Новини

Профорієнтаційна екскурсія для школярів з Німшина

     В Івано-Франківському медичному фаховому коледжі побувала група учнів і вчителів Німшинської гімназії Галицької міської ради Івано-Франківської області, щоб ознайомитися з роботою нашого навчального закладу, побачити умови для навчання і проживання, дізнатися про правила вступу в ІФМФК.
     П’ятнадцятеро дев’ятикласників з Німшина разом з директором гімназії Русланом Ярославовичем Кузівим та двома педагогами приїхали 28 квітня до Івано-Франківська, щоб відвідати п’ять коледжів – така собі профорієнтаційна екскурсія. І перший заклад, куди вони завітали, був саме Івано-Франківський медичний фаховий коледж.
     Одразу в холі їх зустріли директор ІФМФК Володимир Васильович Стасюк та заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук.
     Гімназисти змогли побачити навчальні аудиторії, особливо їх зацікавили клінічні кабінети, де проходять практичні заняття з використанням фантомів. Показали їм медпункт, де є сучасний кардіограф. Традиційно для гостей Олександр Романович Кравець провів екскурсію музеєм історії побутової та медичної техніки. Побачили німшинські учні студентський гуртожиток, побували в кімнатах на дев’ятому поверсі. Змогли пройтися територією коледжу, побувати в спортивному залі, побачити антивандальні тренажери на майданчику поряд.
     Все це супроводжували розповіді про найстаріший на Прикарпатті медичний навчальний заклад, який в минулому році відзначив 80-річний ювілей, про умови навчання і оволодіння практичними навиками, про навчальну практику в лікувальних закладах Івано-Франківська (карантин не буде вічним) та можливості стажування за кордоном, про діяльність гуртків художньої самодіяльності і спортивних секцій. Майже такий собі індивідуальний день відкритих дверей для дітей з Галицького району.
     А ще кожен з гімназистів отримав у подарунок календарик коледжу, буклет з правилами вступу до ІФМФК, а педагоги – іменний блокнот з ручкою та календарик. Можливо, після такої профорієнтаційної екскурсії дехто для себе вибере майбутній фах.
Пресцентр коледжу.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo