Новини

ВІТАЄМО З ДНЕМ АКУШЕРКИ!

     5 травня більше 50 країн світу відмічають свято людей дуже важливої професії. Це – Міжнародний День Акушерки.
     Діти – наше майбутнє, майбутнє  держави. При появі нового життя важливу роль відіграє медичний працівник і в першу чергу акушерка. Саме акушерки першими приймають в цей світ маленьку беззахисну людину. Вони допомагають матерям, надають їм професійну допомогу і знаходяться поруч, готові допомогти в будь-яку хвилину. Для кожної породіллі акушер в перші хвилини і лікар, і психолог, і найкращий друг.
    Саме від їх професіоналізму, знань і досвіду залежить здоров'я кожної породіллі-матері та кожної новонародженої дитини, а іноді навіть їх життя.
     Свято веде свою історію ще з 1987 року, коли в Нідерландах на конференції Міжнародної конфедерації акушерок виникла ідея його проведення.
     Проте щорічно відмічати дату стали тільки з 1992 року.
     Профспілковий комітет та студентське самоврядування Івано-Франківського медичного фахового коледжу висловлюють вдячність акушеркам за їхню працю та студентам коледжу, які вибрали для себе цей фах. Вітаємо з професійним святом! Легких пологів, щасливих породіль і здорових немовлят!
den a

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165