Новини

Серед переможців обласного конкурсу есе серед медичних сестер та медичних братів «Мій рік боротьби з COVID-19» є і випускники ІФМФК

     Завершився обласний  конкурс есе серед медичних сестер та медичних братів «Мій рік боротьби з COVID-19», який організували Івано-Франківська обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я України спільно з департаментом охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації та комунальним закладом фахової передвищої освіти «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» Івано-Франківської обласної ради. Конкурс присвячений жертовній праці медичних сестер та медичних братів в пандемічний рік та приурочений до Дня медичної сестри.
     На конкурс надійшло 29 робіт з різних лікувальних закладів і з різних міст та районів, з них 17 – від колишніх випускників нашого навчального закладу. Всі есе публікувалися на сайті Івано-Франківського медичного фахового коледжу під рубрикою «Мій рік боротьби з COVID-19» у розділі «Виховна робота».
     Переможцями-призерами стали:
     Перше місце – Оксана БОБРОВСЬКА, фельдшерка з медицини невідкладних станів Косівської станції КНП «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф»;
     Друге місце – Марія САВЛЮК, медична сестра відділення інтенсивної терапії КНП «Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради»;
     Третє місце – Тетяна БОЙЧУК, медсестра КНП «Городенківська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Городенківської міської ради.
     В десятку переможців також увійшли Ірина Левчук (Городенківська підстанція ОЦЕМД МК), Тетяна Коздрінь (Обласна клінічна лікарня), Любов Черепій (ЦМКЛ), Ольга Федорак (Косівська ЦРЛ), Марія Семаньків (Калуська ЦРЛ), Ярослава Бігун (Галицька лікарня), Віта Мартин (Міська дитяча лікарня).
     Переможці конкурсу нагороджуються спільною грамотою обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я і департаменту охорони здоров’я обласної держадміністрації і грошовими преміями: за перше місце  – 5 тис. грн., за друге місце – 4 тис. грн., за третє місце – 3 тис. грн., ще семеро – по 2 тис. грн. та подяками обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я. Інші учасники конкурсу отримають грошову премію по 1 тис. грн.
     Приємно відзначити, що в десятку переможців конкурсу ввійшло п’ятеро випускників ІФМФК, наш навчальний заклад закінчували і двоє призерів – Марія Савлюк та Тетяна Бойчук.
      Вітаємо всіх учасників обласного конкурсу есе серед медичних сестер та медичних братів «Мій рік боротьби з COVID-19», які розповіли про нелегку, але самовіддану працю медсестер, фельдшерів в умовах пандемії.
      Кращі есе будуть опубліковані в газеті «Пульс профспілки».

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165