Новини

У одинадцятикласників – додаткові іспити, у дев’ятикласників – укладання контрактів на навчання

     Для абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти (після 9-го класу) завершилося укладання угод за регіональним замовленням і триває за контрактом. А вступники на основі повної загальної середньої освіти (після 11-го класу) 27 липня здавали додаткову сесію іспитів (за бажанням).
     Умовно кажучи, у вівторок 27 липня в ІФМФК перетиналися три потоки абітурієнтів: вступники на основі базової загальної середньої освіти (після 9-го класу), які рекомендовані на зарахування на контрактній основі, підписували угоди на навчання, для вступників на основі повної загальної середньої освіти (після 11-го класу), які вступають за сертифікатами зовнішнього незалежного оцінювання, тривав прийом заяв і документів, а ті одинадцятикласники, які зголосилися складати вступні екзамени, писали тести з української мови і біології.
     Чому умовно кажучи? Бо для випускників 11-го класу прийом документів проводиться в електронній формі, тож цей процес віртуальний. Інша справа, що для декого створення електронного кабінету було проблемним і тоді допомогу надали представники приймальної комісії. А щодо контрактників і тих, хто здавав екзамени, то одні одним не заважали, забезпечувалася соціальна дистанція. При цьому всі дотримувалися санітарно-епідемічних засобів безпеки: санітайзери, температурний скринінг, одягання захисних масок або респіраторів.
     Нагадаємо, що для тих, хто вирішив здавати вступні випробування у коледжі, перші екзамени відбулися 13 липня. Тоді тести писали більше 30 абітурієнтів. Дехто з обох дисциплін – української мови і біології, дехто з однієї. Кожен вибирав комбінацію для себе, намагаючись покращити власні показники з ЗНО. Є вступники, які з обох предметів отримали по 12 балів.
     А сьогодні відбулася додаткова вступна сесія у абітурієнтів-одинадцятикласників, хто вирішив писати тести.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165