Новини

На базі ІФМФК експрес-тестування проходили учасники Всеукраїнського фестивалю «Козацький гарт»

     Кілька десятків школярів з різних областей України 29 вересня пройшли експрес-тестування на COVID-19 на базі Івано-Франківського медичного фахового коледжу.
     До ІФМФК надійшло прохання Івано-Франківського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України про сприяння в організації на базі закладу проходження експрес-тестування на визначення антигену до вірусу COVID-19 учасниками та суддями фінальних змагань Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт».
     Змагання проходитимуть на базі «Синьогори» з 29 вересня по 3 жовтня. Перш ніж вирушити в Карпати, всі команди з різних регіонів України, які прибули в нашу область, повинні пройти експрес-тестування. Його проводили працівники медичної лабораторії «Пріма Мед» у наданому коледжем приміщенні – навчальній кімнаті гуртожитку.
     При цьому було передбачено дотримання заходів безпеки: автобуси під’їжджали безпосередньо до гуртожитку, щоб школярі не заходили через навчальний корпус ІФМФК, проводився температурний скринінг.
     Але подбали і про те, щоб гості, які пройшли тестування і визнані здоровими, змогли зайти в їдальню коледжу, попити чаю чи щось перекусити – правда, не під час перерв, а коли студенти коледжу були на заняттях, щоб не допускати скупчення людей.
      А ще на згадку команди з різних областей України отримали блокноти та календарики з емблемою ІФМФК.
     Оскільки з 23 вересня у всіх областях України введений «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, сьогодні особлива увага приділяється дотриманню санітарно-епідемічної безпеки та протиепідемічним заходам.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165