Новини

Тренування з пожежної безпеки

     В Івано-Франківському медичному фаховому коледжі 19 жовтня відбулося тренування з пожежної безпеки на нещодавно встановлених додаткових зовнішніх пожежних сходах.
     Насамперед зазначимо, що в Комунальному закладі фахової передвищої освіти «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» Івано-Франківської обласної ради власними силами, без залучення бюджетних коштів облаштовано додатковий запасний вихід з третього поверху навчально-адміністративного корпусу коледжу для евакуації в надзвичайних ситуаціях. «Апробувати» його змогли студенти і працівники ІФМФК під час тренування з пожежної безпеки, які проходили у вигляді евакуації цим новооблаштованим шляхом – зовнішніми пожежними сходами.
     Такий захід організували інженер з охорони праці Василь Васильович Гевюк, заступник директора з навчально-виробничої роботи Ярослав Олександрович Гарко і заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук. І такий тренінг не є першим.
     Свідченням того, що в ІФМФК особлива увага приділяється протипожежній безпеці, є традиційні навчання і тренування. Зокрема, у вересні для студентів проводилися показові заняття щодо дотримання вимог правил пожежної безпеки та практичне відпрацювання схеми евакуації мешканців гуртожитку на випадок пожежі. Студенти мають змогу ознайомитися зі способами гасіння загорань, виконувати вправи з вогнегасником, відпрацьовувати навики надання невідкладної допомоги потерпілим. Тепер от – евакуація зовнішніми пожежними сходами.
     Після пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу питання пожежної безпеки під особливим контролем адміністрації ІФМФК. Поряд з централізованою пожежною сигналізацією, системою оповіщення, вогнегасниками в навчальному корпусі і у блоках гуртожитку важливими є такі тренування і навчання.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165