Новини

Обласна олімпіада з біології серед студентів ВНЗ I-II р. а. Івано-Франківської області

     18 травня 2017 року на базі Івано-Франківського базового медичного коледжу відбулася обласна олімпіада з біології, в якій взяли участь 27 студентів перших та других курсів ВНЗ I-II рівнів акредитації Івано-Франківської області. Кожен навчальний заклад представляв один студент. 
     Рівень знань студентів оцінювали за тестовим контролем та блоковими завданнями: дві задачі з різних розділів біології і два питання на розуміння явищ у природі, взаємозв’язків живих організмів; на вміння аналізувати певні процеси, які відбуваються на різних рівнях організації живого.
     Викладачі біології поділилися досвідом роботи з обдарованою студентською молоддю. Відвідали музей «Історії побутової та медичної техніки», екскурсію провів викладач фізики й астрономії Кравець Олександр Романович, а також ознайомилися з історією навчального закладу.
    Студентка Івано-Франківського базового медичного коледжу Боднар Інна зайняла почесне I місце в обласній олімпіаді з біології серед студентів  ВНЗ I-II рівнів акредитації Івано-Франківської області. 
      Адміністрація коледжу вітає переможця та бажає успіхів! 

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo