Новини

Позитивне мислення та його формування як можливість покращення психологічного здоров'я молоді

     Внутрішньо-особистісна гармонія молодих людей порушується під впливом невизначеності майбутнього, відсутності достатнього життєвого досвіду подолання негативних станів. Тому виникає потреба пошуку особистісних ресурсів для підвищення життєстійкості молоді, покращення її психологічного здоров'я. А найбільш доступним способом покращення психологічного здоров'я – це формування  позитивного, оптимістичного мислення.
     Окрім тренінгів та психологічного консультування, формування позитивного мислення та світосприйняйття здійснюється і в проведенні лекцій з психології. 08.11.2017 р.у студентському гуртожитку була проведена лекція "Позитивне мислення та його формування як можливість покращення психологічного здоров'я молоді".  Липовецький Степан Богданович, практичний психолог Центру дитячої та юнацької творчості м. Галича, розкрив  "формулу позитивного мислення" та поняття "Я-концепція", визначив рівень самооцінки за допомого тестування студентів. Цікавою виявилась спроба дослідити дискурс оптимістичного погляду на проблемну ситуацію.
    Студенти з допомогою психолога зробили висновки, що несприятливі та навіть трагічні ситуації залишаються незмінними, проте змінюється  ставлення до них.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165