Новини

Протипожежне тренування в ІФМФК

     21 лютого в Івано-Франківському медичному фаховому коледжі проведене комплексне об’єктове тренування. Проходило воно у вигляді моделювання надзвичайної ситуації, що дає змогу відпрацювати навички дій учасників навчально-виховного процесу при евакуації.
     Задум тренування полягав у спрацюванні пожежної сигналізації на ІІ-му поверсі в кабінеті медсестринства у внутрішній та сімейній медицині. Негайно було повідомлено пожежно-рятувальну службу за № 101.
     Директор коледжу прийняв рішення про негайну повну евакуацію. Про це студенти і працівники коледжу були сповіщені включенням сирени через внутрішню радіомережу та голосом через мегафон.
     Евакуація відбулася швидко (протягом 5 хв. ) центральним та трьома запасними виходами на територію коледжу.
     Позаштатна пожежна ланка коледжу в кількості 5 працівників приступила до з’ясування обставин спрацювання пожежної сигналізації. Як в подальшому вдалося з’ясувати, це була хибна тривога в системі пожежної сигналізації.
     За словами заступника директора з навчально-виробничої роботи Ярослава Олександровича Гарка, такі тренування важливі для відпрацювання навичок і тих, хто в коледжі відповідає за протипожежну безпеку, і студентів та працівників в умовах виникнення умовної пожежі, досягнення злагоджених дій при  надзвичайній ситуації, ознайомлення учасників навчально-виховного процесу з алгоритмом таких дій. В ІФМФК такі тренування з моделюванням різних ситуацій проводяться кілька разів на рік.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo