Новини

Студенти-волонтери проводять для населення інструктажі з невідкладної допомоги

     Не лише викладачі, а й студенти Івано-Франківського медичного фахового коледжу можуть долучатися до проведення занять, тренінгів, інструктажів з надання невідкладної домедичної допомоги. Таке навчання є особливо важливим в умовах воєнного часу.
     Як надати невідкладну допомогу при втраті свідомості та відсутності дихання, як зупиняти кровотечі різного характеру – такою була тематика інструктажу, який провела 7 березня студентка 4 курсу 1 групи Марта Крупник. Цікаво, що заняття проходило вранці, о 10 годині, в магазині «Сільпо». До нього могли долучитися бажаючі віком від 18 до 48 років.
     Інструктаж проходив у вигляді практичних тренувань, адже всі мали змогу взяти участь у відпрацюванні навиків: накладали турнікети, тугі пов'язки, відпрацьовували безпечне бокове положення для постраждалого та серцево-легеневу реанімацію.
     Учасники інструктажу були задоволенні корисною інформацією. Адже і у воєнний час, і у мирний (при ДТП, нещасних випадках) вчасно надана перша домедична допомога може врятувати чиєсь життя.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165