Новини

Успішний виступ на конкурсі «Пісенний вернісаж»

    Серед призерів обласного конкурсу солістів «Пісенний вернісаж» серед студентів закладів фахової передвищої освіти – студентка Івано-Франківського медичного фахового коледжу Ангеліна Кравець. Вона здобула друге місце у номінації «Українська популярна музика».

     Через карантин, спричинений COVID-19, конкурс «Пісенний вернісаж» проходив дистанційно, учасники посилали свої виступи у відеозаписі. Результати конкурсу були підбиті якраз перед початком війни. І якщо хтось хоче дорікнути, що такі заходи зараз не на часі, не погоджуємось: пісня, як і поетичне слово сьогодні є теж зброєю – додає сил і віри, надихає, відволікає від тривожних думок. Зрештою, це ще один доказ, яка чудова українська пісня і які талановиті наші студенти.

     Власне департамент освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації проводить такий конкурс «задля популяризації сучасної української пісні, підтримки та розвитку вокального мистецтва, удосконалення виконавської майстерності, розширення репертуарного кругозору учасників конкурсу, налагодження творчих контактів між керівниками вокальних колективів, виховання високої духовності та культури в молодіжному середовищі, змістовного проведення дозвілля молоді».

     Перший етап конкурсу проходив у коледжах Прикарпаття, а у другому, обласному, етапі взяло участь 28 студентів із 16 закладів фахової передвищої освіти – з з Івано-Франківська, Калуша, Бурштина, Рогатина, Надвірни. Було три номінації: «Українська популярна музика», «Народна пісня» та «Світовий хіт».

     Івано-Франківський медичний фаховий коледж успішно представила на конкурсі «Пісенний вернісаж» студентка І групи I курсу спеціалізації «Лікувальна справа» Ангеліна Кравець, виконавши пісню «Зима»: вона здобула друге місце у номінації «Українська популярна музика». Готувала студентку до виступу заступниця директора з виховної роботи Наталія Мальованчук.

     Зазначимо, що представники ІФМФК традиційно здобувають призові місця на обласному конкурсі солістів «Пісенний вернісаж» серед студентів закладів фахової передвищої освіти.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165