Новини

Серед переможців обласного конкурсу «За нашу свободу» – представниця ІФМФК

     Визначені переможці обласного (другого етапу) конкурсу дітей та учнівської молоді «За нашу свободу». Проходив він дистанційно у двох номінаціях: «Образотворче мистецтво» та «Поезія» (авторський вірш).
     Серед представників закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти у середній групі друге місце у номінації «Образотворче мистецтво» здобула студентка І курсу спеціалізації Сестринська справа ІФМФК Анастасія Хома за роботу «За нашу свободу». Це малюнок, присвячений захисникам України і вірі у перемогу над рашистами.
     Готувала студентку до конкурсу заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук.
     Основні завдання конкурсу спрямовані на виховання любові до рідного краю, розвиток почуття патріотизму та відповідальності за майбутнє своєї держави у молоді, виявлення, розвиток і підтримку здібних, обдарованих і талановитих дітей.
     Подані на конкурс роботи оцінювалися за індивідуальний творчий задум, виразність, композиційну досконалість, техніку виконання – образотворче мистецтво, а також за гармонійність, змістовність та художній рівень в написанні авторських віршів.
     Попередньо у І етапі конкурсі взяло участь понад 700 здобувачів освіти із закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти Прикарпаття. Кращі роботи були подані на ІІ обласний етап, в якому взяли участь представники 38 територіальних громад. Роботи переможців другого етапу конкурсу дітей та учнівської молоді «За нашу свободу» будуть подані на Всеукраїнський конкурс.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165