Новини

Концерт гурту The Heavenly River (Небесна Ріка)

     Концерт гурту The Heavenly River (Небесна Ріка) - це музична розповідь про тонкі вібрації Творіння, які пронизують кожну частинку Буття. Вони є музикою і музика сама втілює їх, народжуючись всередині людини. Гармонійність стародавніх мелодій та ритмів Сходу і сучасний музичний світогляд Заходу надихає музикантів і створює особливу атмосферу для слухачів. Ця музика захоплює позитивною енергією, почуттям спокою і любові. The Heavenly River цікава своїм поєднанням джазу, фольку з музичною класикою різних країн світу. Але, насамперед, вібрації української землі відчуваються в кожній композиції, в кожному імпровізаційному вислові. 
  Концерт The Heavenly River дає унікальну можливість зануритися в потік звуку і гармонії та відчути справжню магію музики народів світу. В інструментарії гурту присутні індійська табла ,флейта бансурі, етнічні українські флейти гітара, клавішні, саксофон. Гурт "Небесна ріка" існує з 1998 року. За цей час музиканти брали участь в українських та міжнародних етно і духовних фестивалях в Італії, Греції, Росії, грали на різних концертних майданчиках Чехії, Словаччини, Китаю, Монголії та інших країн. Були героями однієї з телепередач "Решето" (телеканал ТЕТ), та телевізійному проекті "Пульс асфальту" (телекомпанія «Вуличне телебачення").

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165