Новини

Акція до свята Миколая

 Своєрідним дарунком до Дня святого Миколая для студентів КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) стало закінчення 19 грудня осіннього семестру 2022-2023 навчального року і початок зимових канікул. Водночас не забули і про благодійні акції, які щороку проводяться у коледжі до цього дня.

Умови воєнного стану, ракетні удари по українських містах і селах, повітряні тривоги не могли не позначитися на настроях, з якими ми чекали і зустрічали святого Миколая. Найперший подарунок, про який мріють і діти, і дорослі, – це перемога над московським окупантом і мир в Україні. А що наш Миколай сильніший і щедріший за їхнього діда мороза – то вже справа принципу. Він завітав і до діточок, і до дорослих, і до сиріт, і до знедолених літніх людей.

Традиційно студенти ІФМФК проводять різноманітні доброчинні акції, приурочені до такого свята. У попередні роки – це відвідування діточок в лікувальних закладах, в сиротинцях, мешканців інтернатів і соціальних закладів.

А цьогоріч студенти 6 групи IV курсу спеціалізації Сестринська справа (керівник групи Петро Богданович Годованець) вирішили зробити подарунки «від Миколая» вихованцям Калуської спеціалізованої школи Івано-Франківської обласної ради, де навчаються діти з різним рівнем втрати слуху. Саме від них вони попередньо взяли лист у службі «Карітас-Івано-Франківськ», напередодні свята занесли подарунки в «Карітас» навпроти катедри, аби ті вже доставили їх у Калуш.

Солодощі та канцтовари, закуплені за зібрані студентами коштами, стали гарним дарунком дітям до Дня святого Миколая.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165