Новини

Новинки літератури в бібліотеці коледжу

 Бібліотека ІФМФК поповнилася книжками «Педіатрія: практичні навички» Курдюмової Н.О, Поліщук Т.Г. та «Медсестринство в дитячій інфектології» за редакцією Тарасюка В.С., Титаренко Н.В.

Нове, перероблене і доповнене перевидання навчально-методичного посібника  «Педіатрія: практичні навички» містить рекомендації з догляду за здоровими і хворими дітьми всіх груп з урахуванням анатомо-фізіологічних особливостей дитячого організму; передбачено нюанси догляду за дитиною в домашніх умовах і стаціонарі.

Підручник «Медсестринство в дитячій інфектології» акцентовує увагу читача на специфічності збудників вірусних чи бактеріальних захворювань, їхніх епідеміологічних і клінічних проявах, наведено класифікації хвороб за формами, клінічними варіантами, тяжкістю перебігу тощо. Окремо оцінено стан пацієнта, розроблено план сестринського догляду й етапи його реалізації з оцінюванням отриманих результатів.

Книжки стануть у пригоді працівникам практичної охорони здоров’я, студентам медичних закладів та викладачам.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165