Новини

Відвідання вистави «Сватання на Гончарівці»

     Не навчанням єдиним. Студенти КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР знаходять час і на волонтерство, і на заняття спортом чи художньою самодіяльністю, і на відвідування театру чи екскурсії містом. Попри складний воєнний час потрібно відволікатися від тривог, протиставляючи їм позитивні емоції.
     Так, студенти 2 групи І курсу спеціалізації Сестринська справа (керівничка Ірина Ігорівна Проців, колишня випускниця ІФМФК) 1 березня побували в Івано-Франківському національному академічному музично-драматичному театрі імені Івана Франка на виставі «Сватання на Гончарівці».
     Усім дуже сподобалася ця постановка у виконанні місцевих акторів. Як зізнаються студенти, вони дивилися відомий кінофільм під такою ж назвою і очікували побачити щось схоже. Тож певною несподіванкою стала сучасна інтерпретація відомої п’єси Григорія Квітки-Основ’яненка: з сучасною музикою і танцями, з любовними інтригами і дивними подіями, з колоритними, веселими діалогами. В репертуарі театру ця вистава подається як «дивна комедія», а не класичне прочитання твору. А основна ідея постановки – які українці круті та класні.
     До слова, дехто зі студентів, що приїхали на навчання з інших населених пунктів Прикарпаття чи сусідніх областей, вперше побували у франківському театрі. Вони в захопленні і від вистави, і від театру.
     І вже зараз усі думають над тим, яку виставу вибрати для наступного перегляду.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165