Новини

Профорієнтаційна зустріч «Обери своє майбутнє»

     Під час профорієнтаційної зустрічі «Обери своє майбутнє», яка відбулася 25 квітня, представники Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника зустрілися зі здобувачами освіти спеціальності Медсестринство КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165). Захід проходив під гаслом «Кожний фініш – це, по суті, старт».
     На початку зустрічі з інформацією про університет, його місце в рейтингу серед інших закладів вищої освіти, освітню, наукову, проєктну діяльність та особливості вступної кампанії 2023 року розповів проректор з науково-педагогічної роботи, відповідальний секретар приймальної комісії кандидат медичних наук, доцент Едуард Лапковський.
     У зустрічі також взяли участь представники кафедри анатомії і фізіології людини та тварин кандидат біологічних наук, доцент Оксана Глодан, старша викладачка Світлана Наконечна та студенти кафедри. Вони розповіли присутнім про переваги навчання на спеціальності 091 Біологія та біохімія ОП Біологія та лабораторна діагностика, а також про перспективи кар’єрного росту випускників спеціальності.
     Було змістовно, конструктивно та інформативно.

Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165