Новини

На випускному курсі завершилася екзаменаційна сесія

 9 травня в КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) завершилася екзаменаційна сесія для здобувачів освіти випускного курсу спеціалізації Сестринська справа.

 Вони складали іспити з трьох освітніх компонент: Медсестринство у внутрішній медицині, Медсестринство в хірургії, Медсестринство в педіатрії. Кожен з іспитів включав два етапи: перший – тестовий контроль на освітній платформі Moodle та другий – практична частина – індивідуальна усна відповідь студента: вирішення ситуаційної задачі та демонстрація практичного навику на реальному об’єкті або моделі.

Іспити проводились в спокійній та доброзичливій атмосфері. Незважаючи на дистанційне навчання в умовах епідемії Сovid-19 та воєнного стану, здобувачі освіти випускного курсу ІФМФК продемонстрували достатній рівень теоретичної та практичної підготовки.

Саме ця екзаменаційна сесія була останньою для студентів ІV курсу ОПП Сестринська справа та одночасно підготовчим етапом перед складанням важливого для них іспиту – КРОК М (буде проводитись 7 червня); банк тестових завдань для проведення теоретичної частини містив завдання ліцензійних іспитів минулих років.

10 травня для здобувачів освіти спеціалізації Сестринська справа проводилися консультативні заняття щодо підготовки до ліцензійного іспиту та конференція до переддипломної практики, яка розпочнеться 11 травня.

Слід зауважити, що дев’ять здобувачів освіти випускного курсу вже з 27 березня проходять переддипломну практику в медичних закладах Німеччини у рамках  програми ERASMUS+ Mobilitat.

Пресцентр коледжу.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165