Новини

Нові надходження до бібліотеки

    До нашого коледжу завітав почесний гість, випускник Станіславської фельдшерсько-акушерської  школи 1951 року – Гостюк Петро Іванович.
    Також він подарував рідній альма-матер власноруч написану книгу-мемуарів «Життєві та медичні пригоди Петра Івановича або Життя – як воно є». Читачам буде цікаво дізнатися, що автор спогадів пройшов складний життєвий шлях від простого сільського хлопця до кандидата медичних наук, доцента, викладача медичного інституту та університету. На життєвому шляху йому доводилось пережити багато складних миттєвостей та ситуацій, рятувати себе та людей.
    Із поданого в книжці матеріалу можна багато використати як для пізнання життєвого шляху і лікарського досвіду  із його праці лікаря, також його педагогічних знань і умінь для правильного і всебічного обстеження хворого лікарем, постановки правильного діагнозу та лікування.
    Ця книжка може стати в нагоді професійної діяльності студентів-медиків та молодих лікарів. Ознайомитися з нею можна в читальному залі бібліотеки коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo