Новини

Завершився цикл студентських науково-теоретичних конференцій в ІФМФК

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) завершилася студентська науково-теоретична конференція дослідницько-пошукових та інформаційних робіт, присвячена Дню науки.Останньою була конференція для здобувачів освіти четвертого курсу спеціалізації Сестринська справа і Лікувальна справа, яка відбулася 27 червня.
      Попри те, що випускний курс є складним і відповідальним – державні іспити, переддипломна практика, ліцензійний іспит Крок.М., здобувачі освіти четвертого курсу підготували на конференцію і вузькоспеціалізовані доповіді, і суспільно значимі. Саму ж конференцію вирішили провести уже після підсумкової атестації, яка завершилася вчора в останній групі майбутніх фельдшерів.
     Було представлено п’ять студентських розвідок. Студентка 1 групи Єва Барбашинова під керівництвом Ірини Василівни Віблої підготувала інформаційну роботу на тему «Життя особливих людей».
     Про результати інформаційно-пошукової роботи «Вплив метаболозапалення на здоров'я та довголіття» доповіли студентки 3 групи Христина Вістовська та Анна Гресько, керівниця Іванна Дмитрівна Кочержук.
     Інформаційно-пошукову роботу на тему «Сучасні методи лікування у травматології і ортопедії» підготувала студентка 3 групи Ольга Серафин, керівник Микола Миколайович Веприняк.
     Студентка 4 групи Яна Соломон виступила з доповіддю на тему «Спонтанний пневмоторакс, як ускладнення коронавірусної хвороби». Цю інформаційну роботу вона підготувала під керівництвом Петра Богдановича Годованця.
     Завершилася конференція інформаційною роботою «Наномедицина: медицина майбутнього, що створюється сьогодні», з якою виступила студентка 2 групи Ірина Хруставчук, керівниця Мирослава Іванівна Шибак.      
     За кілька тижнів студентські науково-практичні конференції відбулися на всіх курсах ІФМФК. Студенти підготували цікаві, змістовні доповіді. Як зазначають організатори такого заходу, студентські дослідницько-пошукові та інформаційні роботи є ефективним засобом удосконалення компетенції здобувачів освіти.
     Водночас під час студентської науково-практичної конференції відбулася зустріч випускників ІФМФК з працедавцями – представниками аварійно-рятувального загону спецпризначення головного управління ДСНС в області, 710 бригади охорони Державної спеціальної служби транспорту, медичної лабораторії «Діамеб», Інституту естетичної косметології «Космоестетлюкс», компанії «Профшанс». Вони завітали у коледж, аби розповісти про свої заклади, проєкти, програми, запропонувати майбутнім медсестрам, медбратам, фельдшерам місце праці, адже із задоволенням беруть на роботу випускників Івано-Франківського медичного фахового коледжу, одного з найавторитетніших в Україні.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165