Новини

Підсумкове засідання педагогічної ради

     Під завершення навчального року про роботу КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР у 2022-2023 н. р., результати державних екзаменів на випускному курсі і моніторинг якості знань на інших курсах, підготовку до вступної кампанії та організацію освітнього процесу у 2023-2024 навчальному році йшлося під час підсумкового засідання педагогічної ради коледжу, яке відбулося 29 червня.
     Вступним словом відкрив засідання директор ІФМФК Володимир Васильович Стасюк і вручив подяки за багаторічну плідну працю і у зв’язку з виходом на заслужений відпочинок викладачкам терапевтичних дисциплін Оксані Степанівні Стасишин, Галині Петрівні Ткачук та викладачці педіатрії Ользі Миколаївні Коньковій.
     Потім було проаналізовано навчальний рік, який через московсько-українську війну був важким: повітряні тривоги, проблеми з електропостачанням і відповідно зв’язком, проведення освітнього процесу на молодших курсах у змішаному форматі.
     І розпочали з випускного курсу спеціальності 223 Медсестринство ОПП Сестринська справа та ОПП Лікувальна справа. Зі звітами голів екзаменаційних комісій присутніх ознайомила завідувачка відділення, секретар ЕК Олеся Василівна Сухоручко. Вона ж виступила з питанням «Теоретична підготовка випускників спеціалізації Сестринська та Лікувальна справа за результатами іспиту Крок М (ЄДКІ)». Важливо наголосити, що здобувачі освіти ІФМФК (і це вже традиційно) показали хороші результати: показник 86,9% при загальнодержавному 73,3% у майбутніх медсестер і 89,2% при національному 73,4% у майбутніх фельдшерів. Троє студентів спеціалізації Сестринська справа здали Крок М з 100-процентним результатом. Олеся Василівна Сухоручко також підбила підсумки успішності на відділенні, яким керує.
     Заступник директора з навчально-виробничої роботи Ярослав Олександрович Гарко ознайомив членів педради зі станом фахової підготовки випускників за результатами переддипломної практики та її захисту і подав звіт про роботу завідувачів кабінетів та медичного пункту коледжу.
     А заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук підготувала на засідання педради звіт по роботі керівників груп, психологічної служби та бібліотеки коледжу.
     Про результати проведеного моніторингу якості знань здобувачів освіти ІІІ курсу спеціалізації Сестринська справа доповіла заступниця директора з навчально-методичної роботи Ірина Іванівна Гафійчук, а завідувачка відділення Мирослава Василівна Вацеба – про моніторинг якості знань здобувачів освіти І курсу спеціалізації Сестринська справа та Лікувальна справа. Вона також підбила підсумки успішності на відділенні, яким керує.
     На засіданні педагогічної ради затверджено проєкт змін до Правил прийому в Івано-Франківський медичний фаховий коледж у 2023 році. З ним ознайомила присутніх відповідальний секретар приймальної комісії Альона Миколаївна Валовіна. Вона також акцентувала на підготовці викладачів, які на наступний рік повинні проходити атестацію.
     На завершення педради виступив директор коледжу Володимир Васильович Стасюк, який підбив підсумки поточного навчального року, а також говорив про перспективи на наступний навчальний рік.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165