Новини

Хто отримуватиме стипендію: засідання стипендіальної комісії

     На засіданні комісії з стипендіального забезпечення КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) визначали, хто зі здобувачів освіти отримуватиме академічну та соціальну стипендії в осінньому семестрі 2023-2024 навчального року.
     Для здобувачів освіти 2022-2023 навчальний рік завершився, але вже тепер вирішували, скільки студентів і хто саме в осінньому семестрі наступного навчального року отримуватиме стипендію. Засідання стипендіальної комісії відбулося 6 липня за участю директора ІФМФК Володимира Васильовича Стасюка, заступниць директора  з навчально-методичної роботи Ірини Іванівни Гафійчук і з виховної роботи Наталії Валеріївни Мальованчук, завідувачок відділень Мирослави Василівни Вацеби і Олесі Василівни Сухоручко, головної бухгалтерки Світлани Михайлівни Микитишин, помічниці директора з кадрової роботи Наталії Михайлівни Мельник. До засідання дистанційно долучилася голова студентського самоврядування Тетяна Мандзюк.
     Кількість стипендій регламентується нормативними документами: постанова Кабінету Міністрів України від 12 липня 2004 р. № 882 (зі змінами) «Питання стипендіального забезпечення». В Івано-Франківському медичному фаховому коледжі, відповідно до Положення про призначення та виплату стипендій, встановлено ліміт стипендіатів в межах 45% від кількості студентів, які навчаються за регіональним замовленням за певною спеціалізацією, відповідно на кожному курсі.
     За результатами рейтингу стипендію отримуватимуть студенти, які мають середній бал вище 8; є й здобувачі освіти, які отримуватимуть підвищену стипендію. При складанні рейтингового списку насамперед враховувалася успішність, а також додавалися бали за участь в громадській роботі (студентське самоврядування, старости груп), участь в художній самодіяльності (призові місця в обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсах), в науково-теоретичній конференції, призові місця в обласній спартакіаді.
     Частина студентів отримуватимуть соціальну стипендію відповідно до поданих заяв та підтверджуючих документів. А дехто з тих, хто має академічну заборгованість, втратив і соціальну, і академічну стипендію.
     Інформацію про рейтингові списки отримувачів стипендії по спеціалізаціях і по курсах буде оприлюднено на освітній платформі Moodle, до якої мають доступ всі здобувачі освіти.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165