Новини

Завершено набір дев’ятикласників і на регіональне замовлення, і на контрактне

      В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) завершився набір студентів на основі базової середньої освіти (9 класів), рекомендованих на навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра за регіональним замовленням, та тих, хто навчатиметься на контрактній формі.
     Набір студентів в ІФМФК і на регіональне замовлення, і на навчання за кошти фізичних або юридичний осіб в межах ліцензійного обсягу на спеціалізації Сестринська справа і Лікувальна справа – повністю виконане. Як зазначив голова приймальної комісії, директор коледжу Володимир Васильович Стасюк, «все, що дозволено ліцензійним обсягом для вступників після 9-го класу – 240 місць, виконано, конкурс на контрактне навчання складав три особи на одне місце». Більше того, можна було набрати ще дві групи контрактників, але зробити це не дозволяє ліцензія. І це свідчить про авторитет освітнього закладу, стати студентами якого виявили бажання так багато абітурієнтів.
     23 липня були оприлюднені рейтингові списки вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця регіонального замовлення і 26 липня був виданий наказ директора ІФМФК про зарахування з 1 вересня 2023 року студентами І курсу очної денної форми здобуття освіти за спеціальностями (спеціалізаціями) за кошти державного (регіонального) бюджету відповідно на Сестринську справу –  93 осіб і на Лікувальну справу – 92 осіб (загалом 185 місць регіонального замовлення).
     Ще 55 студентів на основі базової середньої освіти (9 класів) прийнято на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб (контрактне навчання) – за розглядом мотиваційних листів. 28 липня був виданий наказ директора ІФМФК про їхнє зарахування на І курс.
     За словами відповідального секретаря приймальної комісії Альони Миколаївни Валовіни, всі вступники виконали вимоги до зарахування. Для студентів, які вступили за регіональним замовленням, це укладання договору про надання освітніх послуг та накладення кваліфікованого електронного підпису (КЕПу) в електронному кабінеті, для контрактників – укладання договору про оплату освітніх послуг і про надання освітніх послуг та накладення КЕПу.
     Вітаємо усіх вступників, які стали студентами найстаршого на Прикарпаття медичного освітнього закладу (у 2024-му буде 85 років) і одного з найавторитетніших в Україні закладів фахової передвищої освіти!
     А до 9 серпня триває прийом заяв від вступників на основі повної середньої освіти (11 класів). Вони вступатимуть за конкурсом мотиваційних листів лише на місця контрактного навчання на спеціалізації Акушерська справа (до 30 осіб), Лікувальна справа (до 10 осіб), Сестринська справа (до 20 осіб).
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo