Новини

Співпраця з Добровольчим шпиталем "Брасс"

     КЗФПО "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" ІФОР підписав меморандум про співпрацю з Добровольчим шпиталем "Брасс" ❤️‍🩹 
     Співпраця передбачає, що студенти коледжу допомагатимуть госпіталю у догляді та реабілітації пацієнтів.За словами заступника директора з навчально-виробничої роботи Василя Василюка, до цієї волонтерської роботи зголосилося багато здобувачів освіти.
     "Ми вирішили співпрацювати зі шпиталем "Брасс", оскільки  тут є надсучасне обладнання. Студенти дійсно мають, що подивитися і чого навчитися. Для прикладу, у коледжі є освітній компонент "Медична та соціальна реабілітація".  Студенти зможуть побачити увесь процес на власні очі, бо матимуть доступ до хворих під наглядом медиків.На практиці студенти розроблятимуть кінцівки хворим, навчатимуть пацієнтів ходити на протезах, користуватися милицями, робити перев’язки, ін’єкції тощо.
      До речі, медичний фаховий коледж створений у 1939 році. Це перший освітньо-медичний заклад Прикарпаття.Кожного року тут навчається понад тисячу студентів.
     Дякуємо за співпрацю!Найважливіше зараз – об’єднувати сили та робити все заради найшвидшої Перемоги!І це ще один крок.
 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165