Новини

Як захиститись при роботі – тренінг для медсестер

      Набазі відділення післядипломної освітиКЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 27 вересня відбувся навчальний тренінг «Гігієна рук та засоби індивідуального захисту в роботі молодшого медичного спеціаліста».
     У заході взяли участь 22 медичні сестри закладів охорони здоров’я області, у тому числі слухачі, які зараз навчаються на циклах спеціалізації за профілем роботи за індивідуальним графіком.
     Спікерами виступили викладачка відділення післядипломної освіти коледжу, помічниця лікаря-епідеміолога відділення інфекційного контролю КНП «Обласна клінічна лікарня» ІФОР Ольга Василівна Курилець та викладачка основ медсестринства коледжу, сестра медична-координаторка відділу інфекційного контролю КНП «ЦМКЛ ІФМР» Світлана Михайлівна Климович.
     Учасники тренінгу вивчали організацію роботи медичного персоналу для профілактики розвитку у пацієнтів катетер-асоційованих інфекцій дихальної системи, сечовидільної системи, кровообігу, інфекцій ділянки хірургічного втручання; обговорили нові вимоги до репроцесингу виробів медичного призначення та поводження з відходами у ЗОЗ; відпрацювали на практиці проведення контролю якості дотримання вимог до гігієни рук медичним персоналом.
     Слухачі провели самооцінку набутих в результаті навчання знань, компетентностей і практичних навичок та за результатами роботи отримали сертифікати.
     Наступний тренінг для молодших спеціалістів з медичною освітою на базі відділення післядипломної освіти Івано-Франківського медичного фахового коледжу відбудеться 25 жовтня на тему «Основні аспекти імунізації населення».
     Всі учасники та організатори тренінгу висловлюють щиру подяку експерту департаменту охорони здоров’я ОДА, заступниці медичного директора з медсестринства КНП «Обласна клінічна лікарня» Івано-Франківської обласної ради Наталії Степанівні Ружило за сприяння та допомогу в організації і проведенні тренінгів для молодших спеціалістів з медичною освітою. 
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165