Новини

Групою з керівником – на фільм «Довбуш»

     Ще кілька груп здобувачів освіти другого і третього курсів спеціалізації Акушерська, Лікувальна і Сестринська справи КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) разом з керівниками груп переглянули фільм «Довбуш».
    За місяць українського кінопрокату – від прем’єри на День незалежності 24 серпня до 24 вересня – фільм режисера Олеся Саніна про боротьбу опришків «Довбуш» зібрав понад 50 мільйонів гривень, було продано майже 355 тисяч квитків. У цих цифрах є часточка і представників ІФМФК.
     В останні дні цей пригодницько-історичний екшн переглянули здобувачі освіти третього курсу спеціалізації Лікувальна і Сестринська справи: 1 групи (керівниця Алла Василівна Бойко), 8-ї (керівник Роман Володимирович Константюк), 10-ї (керівниця Ірина Василівна Тригуб), групи ІІ-7 спеціалізації Акушерська справа (керівниця Мар’яна Дмитрівна Ільків). На показ фільму разом зі студентами прийшла і заступниця директора з навчально-методичної робота Ірина Іванівна Гафійчук.
    Цей фільм – один із наймасштабніших та найдорожчих фільмів за історію української кіноіндустрії. Стрічка заснована на реальних історичних подіях початку XVIII століття. Сюжет розгортається навколо повстання опришків проти польської шляхти. Режисер фільму Олесь Санін вивчав історичні документи, зокрема дисертацію прикарпатського історика, академіка Володимира Грабовецького, народні легенди.
     Серед акторів є і двоє франківців – народний артист України Ростислав Держипільський і заслужений артист України Олексій Гнатковський.
     Видовищний, динамічний, з неочікуваними поворотами сюжету, з масовими сценами та спецефектами, фільм «Довбуш» сподобався студентам. А ще тим, що це історія про те, що неможливо позбавити людину свободи, це фільм про захист своєї родини, своєї честі, своєї землі.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165