Новини

Засідання малої педради

     В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 19 жовтня відбулося засідання малої педагогічної ради. Основне питання – оптимізація системи забезпечення якості освіти.
     Підходить до завершення другий місяць освітнього процесу в осінньому семестрі, тож можна робити певні узагальнення, підсумки, аналіз. Про оптимізацію системи забезпечення якості освіти у своїх виступах говорили заступниця директора з навчально-методичної роботи Ірина Іванівна Гафійчук та заступник директора з навчально-виробничої роботи Василь Миколайович Василюк. Особливу увагу вони звернули на проведення підсумкового контролю в коледжі (затверджено Положення про підсумковий контроль), зокрема ЄДКІ; практичну підготовку здобувачів освіти коледжу. Узагальнення з даного питання зробив директор ІФМФК Володимир Васильович Стасюк.
     Не менш важливим є питання про соціально-педагогічні проблеми здобувачів освіти нового набору. Перехід від шкільної системи освіти до фахової передвищої і адаптація до нового освітнього процесу для першокурсників завжди є непростими, а тепер ще й додаються психологічні виклики, пов’язані з московсько-українською війною. Як налагодити співпрацю «чарівного трикутника» (студенти-викладачі-батьки) і роль у цьому керівників груп, як «навчити вчитися», як комунікувати зі студентами, які є внутрішньо переміщеними особами – про це йшлося на засіданні малої педради. З даного питання доповідали заступниця директора з виховної роботи Наталія Валеріївна Мальованчук та практична психологиня коледжу Яніна Анатоліївна Івко, яка закцентувала увагу на психологічних аспектах роботи з першокурсниками: як психологічно підтримувати їх в умовах сьогодення.
     Окремо йшлося про студентів випускного курсу. Про результати моніторингу якості освіти на випускному курсі за освітньо-професійною програмою Акушерська справа розповіли заступник директора з навчально-виробничої роботи Василь Миколайович Василюк і завідувачка відділення Олеся Василівна Сухоручко. Проаналізовано якість теоретичної та практичної підготовки майбутніх акушерок до складання єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ), поглиблене відпрацювання практичних навичок як в коледжі, так і  на базі медичних закладів.
     З інформацією про хід атестації педагогічних працівників у 2023-2024 навчальному році, окремими питаннями щодо оптимізації якості освітнього процесу виступила методистка коледжу Альона Миколаївна Валовіна.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165