Новини

Засідання методичного об’єднання викладачів біології I-II рівнів акредитації Івано-Франківської області

     Викладачі біології Івано-Франківського базового медичного коледжу Мальованчук Н.В., Драганчук О.В., 07.04.2016 року взяли участь у засіданні обласного методичного об’єднання викладачів біології I-II рівнів акредитації Івано-Франківської області, яке відбулося на базі Галицького національного природного парку.
  На засіданні розглядалися питання:
1.Екоосвітні програми Галицького НПП.
2. Центр реабілітації диких тварин Галицького НПП та його роль у формуванні екологічної свідомості та гуманного ставлення до диких тварин у підростаючого покоління.
3. Круглий стіл: «Первоцвіти – проблеми сьогодення…».
4. Представники НТУ м.Київ ознайомили учасників з Міжнародним проектом «Екологічна освіта».
  Заступник директора з наукової роботи Галицького НПП, голова «ГЕО Еко-Галич» Бучко В.В. провів екскурсію територією комплексу Галицького національного природного парку, який розкинувся в унікальній частині Прикарпатського краю, де воєдино зійшлись Передкарпаття та Поділля – ліси і степи, норов гірських рік та спокій рівнинних плес, гостроверхі скелі й неозорі низини, відлуння багатовікової історії та культури.
  Найбільш незабутнє враження – поїздка на Касову гору, яка розташована на схід від с.Бовшів, на лівому березі р.Гнила Липа і утворена горбистим пасмом, що простягається на 5 км (площа 65,0 га) з південного заходу на північний схід; абсолютна висота – 340 м. Максимальна ширина пасма-1200 м.
  Касова гора є однією з найбільш цінних ботанічних природоохоронних ділянок у західному регіоні України. Тут прокладено еколого-пізнавальну стежку «На Касову гору». Починається маршрут у лісі біля підніжжя гори, неподалік від колонії сірих чапель.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165