Новини

Відбулися батьківські збори на першому курсі в сестринських групах

    В КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) продовжуються зустрічі представників адміністрації з батьками здобувачів освіти першого року навчання. 1 грудня батьківські збори відбулися у групах спеціалізації Сестринська справа.
     Як і тиждень тому у майбутніх фельдшерів, батьківські збори проходили офлайн, у приміщенні коледжу. Батьки прийшли, щоб дізнатися про успішність своїх дітей, поставити питання, які цікавлять, поспілкуватися з представниками адміністрації – директором ІФМФК Володимиром Васильовичем Стасюком, заступницею директора з навчально-методичної роботи Іриною Іванівною Гафійчук і заступницею директора з виховної роботи Наталією Валеріївною Мальованчук, а також з класними керівниками груп.
     Про важливість такого спілкування і постійної співпраці «чарівного трикутника» (студенти-викладачі-батьки) наголосив у привітальному слові Володимир Васильович Стасюк, в минулому теж випускник Івано-Франківського медичного училища, правонаступником якого є ІФМФК. Перший рік освітнього процесу, особливо перший семестр є адаптаційним для вчорашніх школярів при переході до навчання у коледжі, тому важливо психологічно підтримувати студентів. До того ж, додаткові складнощі викликані московсько-українською війною, стресами, хвилюваннями, повітряними тривогами. Батьків поінформовано, як у коледжі дбають про безпеку студентів, як обладнані укриття на нульовому поверсі.
     Завідувачка відділення Галина Василівна Басараб розповіла батькам про особливості освітнього процесу здобувачів освіти. На першому курсі осінній семестр не передбачає заліків і екзаменів, але до завершення семестру студенти відпрацювати всі пропуски.
     Виступ практичної психологині коледжу Яніни Анатоліївни Івко під час першої частини батьківських зборів стосувався аспектів адаптації та ролі батьків у житті сучасного студента. Це були конкретні поради і рекомендації, як дбати про психічне здоров’я здобувачів освіти, як підтримувати своїх дітей, яку літературу варто почитати для підвищення знань про психічне здоров’я і виховання студентів.
     З заключним словом під час першої частини батьківських зборів виступив директор коледжу Володимир Васильович Стасюк.
     А другою частиною зборів стало спілкування батьків з класними керівниками навчальних груп І-2 Світланою Іванівною Федорак, І-4 Анною Іванівною Байструк, І-6 Ольгою Петрівною Загайкевич, І-8 Ольгою Степанівною Кувік, яке проходило в різних аудиторіях коледжу. Детальніше йшлося про освітній процес у кожній з груп.
     Рівно через три тижні, 22 грудня, завершиться осінній семестр у здобувачів освіти першого року навчання спеціалізацій Сестринська справа і Лікувальна справа.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165