Новини

Валентинки і передбачення у День святого Валентина

     Студентське самоврядування КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) разом з організаторкою культурно-дозвіллєвої роботи Наталією Іванівною Бобкович подбали про відзначення у коледжі Дня святого Валентина.
     Таке романтичне свято – день закоханих відзначається 14 лютого. Особливо популярне воно серед молоді, то чому б не відзначити його подарунками, квітами, побажаннями, «валентинками»?
     Протягом тижня у холі коледжу стояли скриньки для валентинок – окремо для різних курсів і для викладачів. А безпосередньо у день свята їх роздали адресатам. Добрих слів і любові не буває забагато.
     Романтичний настрій відчувався у коледжі вже зранку, коли представники студентського самоврядування пропонували кожному (і студентам, і викладачам та працівникам) витягнути з кошичка записки з передбаченнями і побажаннями.
     А на великій перерві провели серед здобувачів освіти вікторину про Валентинів день, його традиції і добрі наміри, адже любов перемагає зло.
     А ще у цей день звучать слова любові і вдячності нашим захисникам і захисницям, ЗСУ, які наближають нашу Перемогу.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165