Новини

Дискусія про штучний інтелект

     На виховну годину до першокурсників КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) завітали представники громадської організації «Співдружність студентів-християн». Перед здобувачами освіти трьох груп ОПП Лікувальна справа і Сестринська справа 19 березня директор ГО Михайло Мельніков виступив з лекцією на тему «Штучний інтелект – шлях до безсмертя чи руйнування світу?».
     Останнім часом «модною» стала тема штучного інтелекту – від розмов про те, як він зможе вплинути на економічне зростання, пошук нових ліків чи допомогу в навчанні до побоювань, яким може бути вплив ШІ в майбутньому,  ризики його безконтрольного використання (втрата робочих місць, етичні проблеми). Як християнам ставитися до такого блага як штучний інтелект, чи завжди доцільна заміна людського інтелекту штучним, чи може ШІ стати духовним наставником – питання для розмірковування різні.
     Тому з цікавістю здобувачі освіти разом з класними керівниками груп слухали лектора, ставили запитання, дискутували.
Пресцентр коледж.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165