Новини

Година спілкування – до Міжнародного дня сім’ї

     Нетрадиційно і цікаво відзначили Міжнародний день сімї здобувачі освіти першого курсу КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) 15 травня, у день такого календарного свята.
     Цій даті були приурочені години спілкування у групах І-5 ОПП Лікувальна справа (класна керівниця Уляна Миколаївна Вітенко) і І-8 ОПП Сестринська справа (класна керівниця Ольга Степанівна Кувік). І провели захід не у стінах коледжу, а на свіжому повітрі, у парку відпочинку імені Тараса Шевченка, з іграми, малюнками.
     Водночас говорили про серйозні речі: про цінності в сім’ї,  труднощі і виклики, а також розмірковували, що є прикладом щасливої сім’ї. Порівняли групу з великою родиною, обговорили всі моменти взаємодії, працювали над взаємодією у групі та роботою в команді.
     За словами студентів, спілкування на природі, ігри додали більше натхнення та ідей для планування спільного часу групи.
     До речі, Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня, аби привернути увагу громадськості різних країн до численних проблем сім’ї. З 2011 до 2023 року у нас була інша дата аналогічного свята – 8 липня, і збігалася вона з російським. Тож 28 липня 2023 року указом президента України змінено дату святкування в один день із Міжнародним днем сім’ї, заснованим ООН. Цьогоріч Україна вперше на офіційному рівні відзначає День сім’ї 15 травня.
     Сім’я є важливим началом і визначає долю кожної людини. В народі кажуть: міцна сім’я – міцна держава.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo