Новини

Зустріч з правоохоронцями

     Першокурсники КЗФПО «Івано-Франківський медичний фаховий коледж» ІФОР (вул. Гетьмана Мазепи, 165) зустрілися з представниками правоохоронних органів, зокрема патрульної поліції, яка є структурним підрозділом Національної поліції України. Такий захід має інформаційно-профілактичне спрямування.
     На зустріч зі здобувачами освіти першого курсу ОПП Сестринська справа та Лікувальна справа завітали старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Івано-Франківській області відділу, капітан поліції Богдан Настич та інспекторка відділу Наталія Точеннікова.
     Обговорювалися питання булінгу, юридичної відповідальності за правопорушення, зокрема за крадіжки. Ще одна важлива тема – шкідливість куріння, вживання алкоголю та наркотичних речовин на здоров’я молодого покоління.
     Наголошувалося також на відповідальності батьків за виховання дітей: оскільки здобувачі освіти неповнолітні, то при правопорушеннях відповідальність та покарання покладається на них. А за скоєні злочини з 14 років вже можна потрапити до в’язниці.
     Студенти могли поставити різні запитання представникам поліції.
Пресцентр коледжу.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165