Новини

Засідання педагогічної ради

     20 жовтня 2016 року в коледжі відбулося планове засідання педагогічної ради. Педагоги обговорили ряд важливих питань, які мають значення у системі навчально-виховного процесу закладу.
     Так, зокрема, робоча група у складі п’яти викладачів, очолювана головою циклової методичної комісії терапевтичних дисциплін Р. Константюком, досліджувала тему: “Сучасні освітні технології як засіб формування ключових компетентностей у студентів на заняттях педіатрії” за останні два роки. Був ретельно проаналізований вагомий доробок викладачів педіатричних дисциплін, інноваційні методи, позааудиторну та дослідницько-пошукову роботу студентів під керівництвом наставників. Робоча група підготувала пропозиції щодо вдосконалення навчально-виховної роботи. Відбулося також обговорення актуальних питань викладання дисципліни. Педагогічна рада затвердила проект рішення з даного питання.
     Грунтовним був виступ заступника директора з навчально-виробничої роботи Я. Гарка, який проаналізував наступне питання порядку денного педагогічної ради: “Дослідницько-пошукова робота студентів – шлях до професійної майстерності”. Під час обговорення члени педагогічної ради висунули цілий ряд цікавих пропозицій та побажань на цю тему а також погодились з тим, щоб збільшити кількість номінацій та відновити щорічний, а не періодичний випуск збірника дослідницько-пошукових робіт студентів, приурочивши його до Дня науки та завершення навчального року.
     Кілька важливих питань було обговорено у “Різному”. Вперше на засіданні педагогічної ради була застосована така форма співпраці між членами педагогічного колективу, як публічна допомога тим викладачам, які її потребують.
 
Секретар педради Смицнюк Л.Ф.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo