Новини

Тиждень англійської мови

     На завершення року англійської мови та проведення з 12 по18 грудня 2016 року тижня англійської мови в Україні в Івано-Франківському базовому медичному коледжі відбулися заходи на відзначення даної акції.
      12 грудня відбулася інформаційна акція “Learn English or English to Every Classroom”(“Вивчай англійську або англійська мова у кожну аудиторію”.), яку разом із викладачами іноземної мови Федорак С.І. та Гафійчук О.І. провели студенти 2-го курсу 1 та 5 груп (Мантула І., Ліпей Д., Жиравов А.) і 1-го курсу 2 групи (Олексин Й., Бариляк Л.). Викладачі та студенти мали можливість перевірити свої знання з англійської мови, беручи участь в інтерактивному опитуванні. Студенти у кожній аудиторії отримали буклет із цікавими фактами про англійську мову, корисними порадами щодо її вивчення та переліком основних фраз англійською мовою. Дякуємо представникам адміністрації, викладачам та студентам за активну участь у акції.

     13 грудня студенти старших курсів провели диспут “Abortion – a sin or usual thing” (“ Аборт- це гріх чи звична річ?”) . Відомо, що Україна займає чи не перше місце в світі за кількістю зроблених абортів. Про наслідки аборту, про його вплив на здоров’я жінки студенти, які готували презентацію, розповіли присутнім. Потім переглянули відеофільм” A Diary of an Unborn Child”( “Щоденник ненародженої дитини”), висловили свої думки про своє ставлення до аборту.

     У середу 14 грудня відбулася зустріч студентів коледжу із студентами Івано-Франківського медичного університету, які навчаються на спеціальності «Стоматологія». Гості цікаво розповідали про свої країни (Йорданію та Узбекистан), стан медсестринства та лікарську справу, а також наголосили на тому, з якою метою необхідно вивчати іноземні мови, бо кожен прагне доєднатися до Європейських цінностей та системи освіти. Студенти нашого коледжу старалися використовувати свої знання англійської мови, щоб зрозуміти гостей, задавали їм запитання, ділилися враженнями та планами подальшої роботи в майбутньому. Такі зустрічі допомагають студентам коледжу поглиблювати не лише знання англійської мови, але й сприяють глибшому обізнанню культури, звичаїв та традицій різних народів, сприяють вихованню толерантності у ставленні до представників інших національностей, дружби та взаємоповаги між людьми.

     15 грудня був проведений виховний захід” I admire Ivano-Frankivsk”. Студенти стали учасниками віртуальної подорожі по м.Івано-Франківськ, ознайомилися із цікавою історією міста, його історичними та культурними пам’ятками.

     16 грудня проведено радіорозповідь на тему: «Роль англійської мови в сучасному суспільстві» (“The role of the English language in the modern society”). Cтудентка групи ІІІ-5 Торко Марія (викладач Байструк А.І.) навела переконливі аргументи про те, що знання англійської мови, яка на сьогоднішній день вважається міжнародною, є ключем до успіху у сучасному глобалізованому світі.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165