Новини

Призова поїздка

«Така краса, висока і нетлінна,
Що хоч спинись і з Богом говори.»
Ліна Костенко
     Скількома устами вже оспівана ця земля… Строкаті гори, смарагдові ліси, пахучі поля, прозорі води, які спішать, самі не знаючи куди. Не обділені Богом красою Карпати. Гармонійне поєднання мальовничих полонин і гострих вершин, де блукають тіні незабутих предків. Чим вам не такий собі «кусочок раю»?
     З нагоди святкування Дня захисту дітей, дирекція та студентський профком коледжу нагородили призовою поїздкою найактивніших студентів коледжу  в Карпати до повстанської криївки на горі Березачка.  Ми стали гостями окремого світу без шумних автострад, гомону міста, вічно заклопотаних людей. Занурились в історію наших батьків і дідів.
      Мандрували крутими підйомами по закручених стежках.  І коли давалася чути втома ніг, ми просто зводили погляд на цю лісову безвість. Відпочивала душа, а отже,  втома була переможеною.  Нас чекала цікава розповідь екскурсовода і таємниці криївки на вершині гори, які занурили нас в  повстанський дух нашого народу. А потім знову потонули у лісовій красі. Не можна передати цього дивного почуття: суміші втоми та якогось душевного спокою, і ще гордості, бо вершина була підкорена. Такий подарунок від дирекції коледжу залишив  усім незабутні враження. Бо справді, ідеальне місце для відпочинку там, де спокій, де витає рідний дух наших предків.

 

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo