Новини

Обласне методоб’єднання керівників та викладачів фізичного виховання

     12 жовтня 2017 року на базі Івано-Франківського базового медичного коледжу відбулося засідання обласного методичного об´єднання керівників та викладачів фізичного виховання ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації за участю начальника обласного відділення (філії) комітету фізичного виховання і спорту МОН України Стефанківа М.Ф., головного спеціаліста обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Кравчука Д.Д.
     З вітальним словом до учасників методичного об'єднання звернувся директор коледжу Стасюк В.В., а викладач фізичного виховання Демків Я.М. презентував досвід роботи з організації та проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи у коледжі, та акцентував на важливості її значення у вихованні студентської молоді.
     Із завданнями подальшого розвитку фізичного виховання та спорту в системі вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації в 2017-2018 навчальному році ознайомив  викладачів начальник обласного відділення (філії) комітету фізичного виховання  і спорту МОН України Стефанків М.Ф.     З інформацією про обласний огляд-конкурс на кращий стан фізичного виховання та спорту серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації за 2016-2017 навчальний рік виступив головний спеціаліст обласного відділення комітету  з фізичного виховання та спорту МОН України Кравчук Д.Д. На засіданні методичного об’єднання обговорено регламент студентської спартакіади серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації в 2017-2018 навчальному році.

    За пропозицією голови обласного методичного об´єднання Островського Я.Г. було обговорено регламент студентської спартакіади серед ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації в 2017-2018 навчальному році, а також вирішено ряд організаційних питань.

     Викладачі відвідали заняття з фізичного виховання у Мацевко Н.Р. та Влашин Т.О. з розділу «Спортивні ігри», тема «Баскетбол».
     Учасники методичного об’єднання ознайомилися з навчально-матеріальною базою коледжу та відвідали музей історії побутової та медичної техніки. Екскурсію музеєм провів Олександр Романович  Кравець, викладач фізики.
     При підведенні підсумків роботи ОМО викладачі фізичного виховання високо оцінили педагогічний досвід колег і були щиро вдячні за його поширення.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165