Новини

Об'єктове тренування

     24 квітня 2018 року в Івано-Франківському базовому медичному коледжі проведене об'єктове тренування.  
     Задум об’єктового тренування полягав у тому, щоб виявити підозрілий предмет на першому поверсі навчального закладу в районі бібліотеки коледжу. Директор коледжу (керівник тренування) дав розпорядження на проведення негайної повної евакуації студентів, викладачів та адміністративно-обслуговуючого персоналу. Через відкриті запасні виходи студенти разом із своїми викладачами, адміністративно-обслуговуючим персоналом негайно покинули приміщення коледжу і зосередились в безпечному місці на території навчального закладу. В районі підозрілого предмета був виставлений пост із числа ланки охорони громадського порядку.
     До місця події виїхали працівники вибухотехнічної та кінологічної служб Національної поліції в Івано-Франківській області, які провели обстеження будівлі та території коледжу. Вони також провели практичне заняття зі студентами, викладачами, адміністративно-обслуговуючим персоналом щодо алгоритму дій при виникненні даної надзвичайної ситуації, продемонстрували існуючі сучасні військові засоби пораження населення та правила поводження в разі виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів.
    О 1530 24 квітня 2018 року було також проведене тренування персоналу щодо відпрацювання дій із гасіння імовірної пожежі та навчання як правильно поводитися, швидко реагувати з метою безпечної евакуації. Учасниками тренування імітації умовної пожежі та евакуації стали студенти гуртожитку ІФБМК. Працівники пожежно-рятувальної частини провели тренування умовного гасіння пожежі та евакуації студентів з 4 поверху (зони умовної пожежі) гуртожитку.
    Після завершення тренування було проведено аналіз тренування з учасниками та вказано на виявлені недоліки.
 
Заступник директора з навчально-виробничої роботи         Я. Гарко.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165