Новини

Засідання педагогічної ради

     10 січня 2019 року в коледжі відбулося планове засідання педагогічної ради. Педагоги обговорили ряд важливих питань, які мають значення у системі навчально-виховного процесу закладу.
     Так, зокрема, завідувачі відділеннями Вацеба М.В., Янківська М.І., Валовіна А.М. проаналізували успішність та відвідування занять студентами в осінньому семестрі 2018-2019 н.р. Було визначено шляхи покращення навчальних досягнень студентів.
     Грунтовним був виступ заступника директора з виховної роботи Мальованчук Н.В, яка проаналізувала роботу керівників груп за осінній семестр та заходи по усуненню недоліків. Наголошувалось, що на сьогоднішній день головним завданням керівників груп є надання допомоги студентам у навчанні, громадській діяльності, сприяння розвитку студентського самоврядування, виховання у студентів патріотизму, розвиток їх творчих здібностей та формування організаторських навичок. Було внесено пропозиції щодо оптимізації роботи керівників груп.
     Методист коледжу Гафійчук І.І. поінформувала про роботу “Школи викладача-початківця”. Обговорювалась організація наставництва, методична робота з викладачами початківцями, тематика занять “Школи викладача-початківця”. Було проаналізовано результати анкетування “Викладач очима студента” та підведено підмумки роботи  “Школи викладача-початківця” за осінній семестр.
     Члени педагогічної ради також обговорили ряд питань з циклу курсів підвищення кваліфікації, які проводились у коледжі в період з 03.12. по 14.12.2018р., а саме: активні та інтерактивні методи навчання, компоненти педагогічної майстерності, інформаційно-комунікаційні технології, методика проведення практичного заняття у ВНЗ, особистісно орієнтоване навчання, організація самостійної роботи студентів та інші.
     Кілька важливих питань було обговорено у “Різному”.
     Із узагальненнями з важливих питань порядку денного педагогічної ради виступив директор коледжу Володимир Стасюк.
Секретар педради Смицнюк Л.Ф.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165