Новини

Засідання педагогічної ради

      28 березня 2019 року в коледжі відбулося планове засідання педагогічної ради. Педагоги обговорили ряд важливих питань, які мають значення у системі навчально-виховного процесу закладу.
     Так, зокрема, робоча група у складі п’яти викладачів (Хван Н.В., Мальованчук Н.В., Влашин Т.О., Веприняка М.М., Гриців М.М.) здійснила медико-соціальний аналіз впливу навчального процесу на стан здоров’я студентів медичного коледжу. Останнім часом все більше і більше уваги приділяється проблемам стану здоров’я студентів, так як багато з них мають хронічні захворювання. Погіршення здоров’я студентів в період навчання у більшій мірі пов’язане з несприятливою дією соціально-гігієнічних факторів виробничого середовища і спадковою генетичною схильністю.  Зазначалося, що найшвидшим і найефективнішим засобом підвищення показників здоров’я студентів є рухова активність, раціональне харчування та психологічний комфорт. Робоча група підготувала пропозиції щодо вдосконалення навчально-виховної роботи. Педагогічна рада затвердила проект рішення з даного питання.
     Грунтовним був виступ заступника директора з навчально-виховної роботи Мальованчук Н.В, яка доповіла про підготовку до проведення в коледжі Всесвітнього дня здоров’я. Профілактика та увага до нашого власного здоров’я, – є основною метою проведених в цей день акцій та заходів. Численні інформаційні матеріали, брошури та буклети, виставка тематичної літератури, конкурс плакатів, відкриті виховні години, тренінги та майстер-класи, які приурочені цьому Дню, в простій і доступній формі пояснюють важливість цієї позитивної ініціативи. Під час обговорення члени педагогічної ради висунули ряд пропозицій та побажань на цю тему.
     Голови циклових комісій поінформували про проведення круглого столу за тематикою курсів підвищення кваліфікації “Основи педагогічної майстерності”. Зазначалося, що на засіданнях циклових комісій викладачі обговорювали питання, що стосувалися активних та інтерактивних методів навчання, компонентів педагогічної майстерності, інформаційно-комунікаційних технологій, методики проведення практичного заняття у ВНЗ, особистісно орієнтованого навчання, організації самостійної роботи студентів та інші.
     Із узагальненням важливих питань порядку денного педагогічної ради виступив директор коледжу Володимир Стасюк.
Секретар педради Смицнюк Л.Ф.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165