Новини

Заключний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт школярів та студентів до 28-ї річниці незалежності України “Новітня історія України: аналіз етапів становлення”

     З 16-18 травня 2019 р. на базі Університету імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро) Інститутом модернізації змісту освіти проводився заключний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт школярів та студентів до 28-ї річниці незалежності України “Новітня історія України: аналіз етапів становлення”.
Метою проведення конкурсу було залучення шкільної та студентської молоді до переосмислення новітньої історії України та виявлення молодих людей, схильних до наукових досліджень, для надання їм організаційної та фінансової підтримки.
Конкурс проводився для школярів (9-11 класи) та студентів (усіх курсів і форм навчання) у 2 етапи.
Наш студент Ярослав Дутчак (1 курс 3 група) (керівник Нащочин О. М.) у першому етапі (15 квітня) зайняв І місце у номінації
  • Міжнародні відносини (Тема: «Східне партнерство» - інструмент політики ЄС) і був запрошений на захист конкурсних робіт, який проходив  на базі Університету імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро), де вже повторно гідно представляв власну дослідницьку роботу і став переможцем у номінації «За нестандартний підхід», а також зайняв  четверте місце серед п’ятдесяти конкурсантів.
Адміністрація, педагогічний та студентський колективи коледжу щиро вітають Ярослава та бажають подальших високих досягнень у навчанні та дослідницькій роботі!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165