Новини

В Івано-Франківському базовому медичному коледжі стартувала Вступна кампанія 2019

     Перед початком роботи Приймальної комісії, в період з 18 червня по 26 червня 2019 року в коледжі проводились безкоштовні підготовчі курси-консультації. Метою курсів було систематизувати та узагальнити знання з біології та української мови для складання вступних іспитів у коледжі, отримати відповіді на питання щодо особливостей вступу в 2019 році.  Курси відвідали понад 150 випускників загальноосвітніх шкіл міста, Івано-Франківської області та прилеглих областей.
     01 липня в Івано-Франківському базовому медичному коледжі розпочато роботу Вступної кампанії 2019. Зазначимо, що Івано-Франківський базовий медичний коледж користується популярністю серед вступників не тільки нашої області, але й сусідніх областей. Це підтверджує той факт, що уже в перший день вступної кампанії до коледжу прийшла чимала кількість абітурієнтів з батьками. Свій вибір саме на нашому закладі зупинили випускники не тільки шкіл міста, Івано-Франківської області, а й Закарпатської, Львівської, Тернопільської, Дніпропетровської областей. Прийом заяв та документів від вступників на основі базової загальної середньої освіти (після 9-го класу) триватиме до 13 липня 2019 року.
     Приймальна комісія працює у відповідності до законодавства, яке регламентує умови вступу до закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста, в умовах повної відкритості як для абітурієнтів та їх батьків, так і для суспільства у цілому. Створено максимально комфортну атмосферу для усіх учасників вступної кампанії.
     Нагадаємо, що прийом заяв та документів для вступників на основі повної загальної середньої освіти (після 11-го класу) розпочнеться 10 липня (в електронній формі).
     Ознайомитися з детальною інформацією про умови та особливості вступу у 2019 році можна на сайті коледжу https://mc.if.ua в розділі «Абітурієнту».
     Телефони для довідок: (0342) 75-35-67, моб. 0689012313.

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165