Новини

Ліра Гіппократа – 2019

      08 грудня 2019 року у м. Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв студентів-медиків та працівників лікувальних установ України "Ліра Гіппократа – 2019".
      Фестиваль-конкурс відбувався в концертному залі Київської дитячої школи мистецтв імені Стефана Турчака і зібрав медичну громадськість з усієї України. Це були як медичні працівники, лікарі, так і студенти з понад десяти медичних вишів України.
      Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Ліра Гіппократа» є професійним мистецьким святом. Засновником і організатором його є творча спілка «Асоціація діячів естрадного мистецтва України». Фестиваль-конкурс проводиться за підтримки Міністерства культури України. Метою конкурсу є сприяння популяризації українського мистецтва, виявлення обдарованих талановитих виконавців і авторів, підсилення впливу професійного та аматорського українського сучасного мистецтва.
     Івано-Франківський базовий медичний коледж на конкурсі представляла студентка-третьокурсниця Марина Доровських, яка взяла участь у співочому конкурсі естрадного жанру. Студентка отримала диплом першого ступеня. Окремо дипломом за високопрофесійну плідну діяльність і подвижництво в галузі культури і мистецтва нагородили художнього керівника Ганну Кушнір.
     Педагогічний та студентський колективи коледжу вітають  Марину Доровських з перемогою і бажають нових творчих злетів!

Наша адреса

Тел/факс: (0342) 75-32-58
Відділення післядипломної освіти
Тел: (0342)528004
 

 

Для студентів

Moodle

Корисні посилання

ZNO

vfpo

Copyright © 2023 Комунальний заклад фахової передвищої освіти "Івано-Франківський медичний фаховий коледж" Івано-Франківської обласної ради/ м. Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи 165